Capisce

Koffiesalon Capisce ligt op een gezellig plekje midden in het centrum van Sluis in de Kapellestraat, centraal gelegen tussen de boetiekjes en restaurants.

Koffiesalon Capisce is hét adres voor koffieliefhebbers die willen genieten in een gezellige en huiselijke sfeer. Het team van Capisce bestaat uit vriendelijke medewerkers die jou op je wenken bedienen.

Wanneer het weer het toelaat kan je ook buiten van het terras (met afdak) genieten. Het concept van koffiesalon Capisce is eenvoudig: u kunt de hele dag doorlopend bij ons terecht voor een warm of verfrissend drankje of een overheerlijke, zelfgemaakte snack. Isabelle en co verwelkomen u vanaf de ochtendstond met een lekker ontbijt. Voor de lunch kan u kiezen uit verse broodjes, pittige salades, of warme snacks.

In de namiddag staan dan weer ijsjes, zoetigheden of pannenkoeken op het menu. Alle gerechten worden op het moment zelf vers bereid.

Fiets of wandel even langs en proef het verschil. Geen start zonder Buscaglione koffie, geen dag zonder Koffiesalon Capisce!